Rólunk

Cégünk növekedésével, ismertségével, egyenes arányban nőtt a külső és a belső késztetés is, hogy valamilyen formában részt vegyünk a város és a tágabb környezetünk társadalmi életében.

Karitatív tevékenységünk részeként rendszeresen nyújtunk anyagi támogatást a győri mentőállomásnak, kivitelezési munkával segítettük a megyei kórház koraszülött intenzív osztályát.

2009 óta személyesen is részt veszünk a Méhecske Közhasznú Alapítvány munkájában, amely civil szervezet a fogyatékkal élők, és más rászorulók számára hasznos segítséget nyújt a mindennapokhoz.

Évek óta segítjük Dániel Balázs (Mr. Firehand) fiatal boogie-woogie virtuóz fellépéseit.

A klíma és hűtőberendezésekkel, hűtőközegekkel foglalkozó cégek fő célpontjai a környezetvédelemmel foglalkozó szakembereknek, hatóságoknak. Tevékenységi körünknek köszönhetően, „testközelből” ismerjük az Európai Unió és Magyarország környezetvédelemi erőfeszítéseit és - a már hatályban lévő (de gyakran a tervezett) – határozatait. A környezeti felelősségvállalás, nálunk munkaköri leírás, mindennapi munkánk része, így folyamatosan ezen előírásoknak, iránymutatásoknak megfelelően végezzük tevékenységünket.

www.mehecske-alapitvany.hu
www.mrfirehand.com
Rólunk / Kapcsolat

Trio-Contakt Kft.
GPS: N: 47,67808 E: 17,67139
Cím: 9028 Győr Fehérvári u 75. (Integrál-park)
Tel.: +36 [96] 423-502
E-mail:
Ügyfélfogadás (áru átvétel): H-P, 8.00-11.30; 12.30 - 16.00

Adatvédelem  Oldaltérkép  Információk
2014 © Trio-Contakt