Cégbemutatás

Trio-Contakt Kft - Épületgépészeti megoldások négy évszakra!

 

4 évszak fotó
Büszkék vagyunk arra, hogy már 30 éve azonos néven és telefonszámon vagyunk elérhetőek, így méltán mondhatjuk, hogy cégünk hosszú évek óta stabil résztvevője a régió épületgépészeti iparágának.

Cégek, intézmények, magánszemélyek klima-, szellőző-, hőszivattyú-rendszerek kihívásaira kínálunk megoldásokat. A felméréstől kezdve, a beszerelésen át, egészen a karbantartásig és szervizelésig!

Megoldásainkra, gyártói, ill. kivitelezői garanciát biztosítunk, így Önnek nincs miért aggódnia!

A szakma szinte minden szükséges minősítésével és tanúsítványával rendelkezünk, így, ha Ön pályázat útján szeretné vállalkozását klimatizálni, az sem jelenthet problémát!

Kiemelt minősítéseink:

ISO 14001:2004

„Épületgépészeti kivitelezés és karbantartás. Klíma-, hőszivattyú-, és napkollektoros-rendszerek kereskedelme."

ISO 14001:2005

„A TRIO-CONTAKT Kft. környezetvédelmi politikájával összhangban kötelezettséget érez és vállal a jövő nemzedék számára is egészséges létet és megélhetést biztosító környezet fenntartására."

ISO 14001:2015 HU EN

„E szabvány bevezetésével minden szervezet, iparágtól és mérettől függetlenül, képes fejleszteni a környezeti teljesítményt."

Képesítési igazolásaink:

Trio-Contakt Kft. képesítési igazolás. 

Trio-Contakt Kft. - Vincze Tibor ügyvezető - képesítési igazolás.

„A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet 3. § (1) bekezdése szerinti kijelölés alapján igazolja, hogy az alábbi vállalkozás: megfelel a Bizottság (EU) 2015/2067 végrehajtási rendelete alapján a fent hivatkozott Kormányrendeletben előírt vállalkozásképesítési feltételeknek."

Ha Önnek is szüksége van egy minőségi klímaberendezésre, szellőzőgépre, vagy hőszivattyúra, mely hosszú éveken át kiszolgálja, vagy egy feklészült korrekt karbantartóra, üzemeltetőre, akkor gondolkodjon előre és ne várja meg, amíg a probléma eléri vállalkozását vagy otthonát!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy töltse ki Ajánlatkérési űrlapunkat és igényeire szabva megoldást kínálunk problémáira!

Ajánlatkérés

Termék / Szolgáltatás * 
Név * 
E-mail-cím * 
Cím vagy irányítószám * 
Telefonszám  
Megjegyzés  
Adatvédelem * 
Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: