Cégbemutatás

Trio-Contakt Kft. - Megoldások négy évszakra!


Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 25 éve azonos néven és telefonszámon vagyunk elérhetőek, így méltán mondhatjuk, hogy cégünk hosszú évek óta stabil résztvevője a régió épületgépészeti iparágának.

Cégek és magánszemélyek klimatizálási problémáira egyaránt megoldást kínálunk. A felméréstől kezdve, a beszerelésen át, egészen a karbantartásig és szervizelésig!

Klímáinkra garanciát biztosítunk, így Önnek nincs miért aggódnia!

A szakma minden minősítésével és tanúsítványával rendelkezünk, így, ha Ön pályázat útján szeretné vállalkozását klimatizálni, az sem jelenthet problémát!

Kiemelt minősítéseink:

ISO 14001:2004

„Épületgépészeti kivitelezés és karbantartás. Klíma-, hőszivattyú-, és napkollektoros-rendszerek kereskedelme."

ISO 14001:2005

„A TRIO-CONTAKT Kft. környezetvédelmi politikájával összhangban kötelezettséget érez és vállal a jövő nemzedék számára is egészséges létet és megélhetést biztosító környezet fenntartására."

ISO 14001:2015 HU EN

„E szabvány bevezetésével minden szervezet, iparágtól és mérettől függetlenül, képes fejleszteni a környezeti teljesítményt."

Képesítési igazolásaink:

Trio-Contakt Kft. képesítési igazolás. 

Trio-Contakt Kft. - Vincze Tibor ügyvezető - képesítési igazolás.

„A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet 3. § (1) bekezdése szerinti kijelölés alapján igazolja, hogy az alábbi vállalkozás: megfelel a Bizottság (EU) 2015/2067 végrehajtási rendelete alapján a fent hivatkozott Kormányrendeletben előírt vállalkozásképesítési feltételeknek."

Ha Önnek is szüksége van egy minőségi klímaberendezésre, mely hosszú éveken át kiszolgálja, akkor gondolkodjon előre és ne várja meg, amíg a tikkasztó hőség eléri vállalkozását vagy otthonát!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy töltse ki Ajánlatkérési űrlapunkat és igényeire szabva megoldást kínálunk problémáira!

Ajánlatkérés

Termék / Szolgáltatás * 
Név * 
E-mail-cím * 
Cím vagy irányítószám * 
Telefonszám  
Megjegyzés  
Adatvédelem * 
Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: