Elektromos fűtés

Az „AT" fűtőmodul és fűtésrendszer egy olyan innovatív –nano-technológiás- megoldás, mely megfelel a növekvő környezetvédelmi elvárásoknak és optimalizálja az energiaköltségeket. Hosszú élettartamával és minimális karbantartási igényével kiszolgálja a fogyasztó komfort és műszaki energiatakarékossági igényeit.

Üzembe helyezése egyszerű, mivel nincs szükség engedélyekre és jóváhagyási folyamatokra. Kis méretének köszönhetően, mely a 60x60x45mm-től a 100x100x360 mm-ig terjed, tömege pedig maximum 3,8 kg, nem szükséges nagy helyet kialakítanunk a beszereléséhez. Mivel nincsenek mozgó és kopó alkatrészei, így nagymértékben óvja a környezetet, CO2 lábnyoma pedig elenyésző.

Havi üzemeltetési költsége a vezérelt árammal való működtetésnél megközelíti egy azonos feltételekkel működő hagyományos gázkazán költségeit.

Az „AT" fűtőrendszerek nagyon pontosan szabályozhatóak és kimagaslóan gyorsan reagálnak a változásokra. Nagy energiasűrűsége miatt a vízkő nem tapad meg a hőleadásra szolgáló felületen. Valamint képes az öntisztulásra, de ettől a hőátadás hatásfoka nem romlik az idő előrehaladtával.

Hol alkalmazhatóak fűtőmoduljaink?

Használhatóak:

  • Radiátorokhoz
  • Padlófűtéshez
  • Szalagradiátorhoz
  • Fal-és mennyezetfűtéshez
  • Kaloriferekhez (pl.: léghűtéses kályha, léghevítő)
  • Használati meleg víz előállításához
  • Kifejezetten előnyös olyan helyeken, ahol a gépészeti tér (kazánház) kialakítása nagyon költségigényes, vagy hely szűke miatt nem megoldható

Az ipari meleg vízhez, ha az átfolyó rendszer gőz előkészítésére is alkalmas, akkor akár napi 24 órán keresztül képes folyamatosan fenntartani a beállított igényeket.
Legyen szó akár új építésű házról, átalakításról vagy felújításról, nem lesz szüksége se kazánházra se kéményre, mivel a fűtésrendszer kisméretű, ezáltal a legideálisabb helyre felszerelhető, ahol a szállítási hőveszteség a legkisebb.

Mennyi ideig tart az üzembe helyezése?

Beszerelése egyszerű, ezáltal gyorsan elvégezhető, akár 2-4 óra alatt is telepíthető és üzembe helyezhető a fűtésrendszer. A szerelési munkálatok, költséghatékonyak és nem járnak nagy felfordulással.

Amennyiben az elektromos fűtőrendszerek felkeltették a figyelmét és szeretne róluk többet is megtudni, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés

Termék / Szolgáltatás * 
Név * 
E-mail-cím * 
Cím vagy irányítószám * 
Telefonszám  
Megjegyzés  
Adatvédelem * 
Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: