Termékek

Elektromos fűtés

Az „AT" fűtőmodul és fűtésrendszer egy olyan innovatív –nano-technológiás- megoldás, mely megfelel a növekvő környezetvédelmi elvárásoknak és optimalizálja az energiaköltségeket. Hosszú élettartamával és minimális karbantartási igényével kiszolgálja a fogyasztó komfort és műszaki energiatakarékossági igényeit. Üzembe helyezése egyszerű, mivel nincs szükség engedélyekre és jóváhagyási folyamatokra. Kis méretének köszönhetően, mely a 60x60x45mm-től a 100x100x360 mm-ig terjed, tömege pedig maximum 3,8 kg, nem szükséges nagy helyet kialakítanunk a beszereléséhez. Mivel nincsenek mozgó és kopó alkatrészei, így nagymértékben óvja a környezetet, CO2 lábnyoma pedig elenyésző.

Hőszivattyú berendezések

A hőszivattyú nem más, mint egy takarékos és biztonságos fűtő-hűtő berendezés. Működését a legegyszerűbben egy példán keresztül tudjuk szemléltetni. A mindenki által ismert kompresszoros hűtőszekrény is egyfajta hőszivattyú, hiszen a benne elhelyezett élelmiszer „HŐ-jét VONJUK EL", vagyis hűtjük, és a környezetnek (pl. a konyhánknak, üzlethelyiségnek) átadjuk az elvont hőt!

Daikin termékek

Daikin termékek

Forma, funkció újragondolva. A design kiemeltem fontos, ezért alkottuk meg a karcsú, elegáns beltéri egységeket, amelyek remekül egészítik ki a szoba berendezését. A szép külső intelligens technológiával párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortot biztosít.

Sinclair Termékek

Sinclair Termékek

A SINCLAIR berendezéseket kiváló ár/érték arány, széles típus, teljesítmény és design választék jellemzi. Stabil beszállítói kapcsolat, a berendezések és az alkatrész ellátás területén is. 

Ajánlatkérés

Termék / Szolgáltatás * 
Név * 
E-mail-cím * 
Cím vagy irányítószám * 
Telefonszám  
Megjegyzés  
Adatvédelem * 
Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: