Megoldások a melegebb évszakokra!

A klimatizálás ma már nem luxus, hanem elvárás. Az ipari és a háztartási szegmensben is elvárás a hosszú távú megbízhatóság és a technikai felkészültség.
Weboldalunkon többféle megoldást is kínálunk, de szívesen állunk rendelkezésükre, egy személyes megbeszélésre irodánkban!

Megoldások a hűsebb évszakokra!

Amennyiben a levegő-levegő, a levegő-víz  hőszivattyúk, vagy a fűtésre optimalizált klímaberendezéseink, fűtés megoldások érdeklik, kattintson az alábbi linkre!

Megoldások négy évszakra!

A klimatizálás ma már nem luxus! Az ipari és a háztartási szegmensben is elvárás a technikai felkészültség és a hosszú távú megbízhatóság.  Legyen szó; komfort hűtésről, fűtésről, szellőzésről! Küldetésünk, hogy létesítményét vagy otthonát környezetkímélően tegyük komfortosabbá.

Tapasztalatainknak köszönhetően, több nagynevű beszállító cég regionális kereskedelmi-, és műszaki képviseletét is ellátjuk. Beüzemeléstől, az üzemeltetésen, a karbantartartásokon át, a szervizelésig állunk rendelkezésükre!

Minőségi és hosszútávon megbízható klimatizálás, hogy Ön nyugodtan élvezhesse otthona kényelmét. Elérhető megoldás, minden háztartásnak!

Az ablaknyitás nem megoldás, bízza szakemberre a szellőzéstechnikát! Melyik szellőzés-és légtechnika illik leginkább a cégéhez? Ne keressen tovább, szakembereink állnak rendelkezésére!

A levegő-víz, vagy levegő-levegő hőszivattyúk egyaránt fűtik és hűtik otthonát, mindezt alacsonyabb költségek mellett. Legyen szó osztott vagy kompakt berendezésekről, számunkra egyik sem jelenthet problémát! Környezetkímélő, innovatív megoldás! Miért ne használná Ön is?  Szaktanácsadás!  Mi azt is elmondjuk Önnek, ha nem ez a legoptimálisabb megoldás az Ön számára!

Miért mi tudjuk megoldani a problémáit?

Tapasztalt, képzett alkalmazotti és alvállalkozói háttér. Több mint 25 év szakmai tapasztalat!

Szerződött, -karbantartott- berendezéseink száma, meghaladja az 1500-at!

Igényeinkre szabott, rugalmas ügyviteli rendszer

Együttműködő partnereink


Gyakran ismételt kérdések

Azért, hogy Önnek ne kelljen keresgetnie, összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket, termékeinket és szolgáltatásainkat illetően. Amennyiben úgy érzi, nem találja a kérdésre a választ, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és készséggel állunk rendelkezésére!

Ügyfeleink, akikre büszkék vagyunk

Keressen vagy írjon nekünk!

Trio-Contakt Kft.
Cím: 9028 Győr, Fehérvári u 75. (Integrál-park)
Tel.: +36 [96] 423-502
E-mail: info##kukac##trio-contakt.hu
Ügyfélfogadás (áruátvétel): H-P.: 8.00-11.30; 12.30 - 16.00

Név * 
E-mail * 
Üzenet * 
Adatvédelem * 
Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Széchenyi 2020