Segíthetünk?

Gyakran ismételt kérdések

Klimatizálás (karbantartás)

Miért érdemes karbantartási szerződést kötni?

  • Manapság már majdhogynem bárhol lehet klímaberendezést vásárolni és a megfelelő szakembert sem olyan nehéz megtalálni. Azonban a megfelelő karbantartás nélkül sok bosszúságot, de rosszabb esetben egészségkárosodást is okozhat a használata.
  • Típustól, gyártmánytól, a felhasználás módjától függően, érdemes rendszeres időközönként ellenőriztetni a készülékeinket.
  • Az elhanyagolt, nem megfelelően karbantartott berendezés, az esztétikai problémákon túl, kellemetlen szagot áraszt, csökken a hatásfoka, megnövekszik az energiafelhasználása, diszkomfort érzést, légúti panaszokat, szélsőséges esetben, bakteriális fertőzést, és nem utolsósorban a készülék meghibásodását okozhatja.
  • A karbantartást megrendelhetjük alkalmanként is, de fennáll a veszélye, hogy akkor nem tudjuk használni a készülékünket, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.
  • Szerződés keretében, rögzíthetjük a karbantartási időszakot, a kiszállás, rendelkezésre állás feltételeit, esetleges üzemeltetői feladatok ellátását. Komfort klímák esetében, nem feltétlenül jelenthet problémát egy-két nap, vagy hét kiesés, de pl. egy technológiát kiszolgáló berendezés esetén nem megengedhető még a néhány órás üzemszünet sem.
  • A klímakarbantartás az Ön igényeit és érdekét szolgálja, hogy valóban élvezhesse a berendezés nyújtotta előnyöket, de nem mellékes az sem, hogy a gyártó által vállalt garancia is csak így érvényesíthető. A rendszeres klímakarbantartás mellett a gép élettartama és biztonságos üzemeltetése hosszú időre fenntartható.
  • Ezért mindenképp figyeljen oda készüléke rendszeres karbantartására, hogy a berendezés sokáig szolgálhassa majd igényeit.

Gyakran ismételt kérdések

Azért, hogy Önnek ne kelljen keresgetnie, összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket, termékeinket és szolgáltatásainkat illetően. Amennyiben úgy érzi, nem találja a kérdésre a választ, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és készséggel állunk rendelkezésére!